måndag 10 oktober 2011

På plats.

Till förra julen skickade jag efter handgjorda tvålar från en tjej i USA (länk till sajten). Hon gör alla sina tvålar själv, för hand och de är ofta miljö- och veganvänliga (det sista inte viktigt för mig, men för många andra). Jätteläckert och tvålarna är underbara! Jag har förstås sparat litet på de här tvålarna, medan några gick som presenter. :)
Just den här tvålen är ju helt makalös! För ett gammalt Star Wars-fan går den utanpå det mesta. :) Den scenen då Han Solo blev infrusen i carbonite (översätts ej; påhittad legering i Star Wars) precis i slutet av den femte filmen om Star Wars - The Empire Strikes Back höll på att riktigt ta knäcken på mig. ;) Leia hade precis berättat att hon älskade honom, som jag förstås förstod långt före hon själv gjorde det och så frös skurkarna in honom för leverans till en annan jätteskurk. :) Året var 1980 och jag var blott fjorton år gammal - o, mitt hjärta överlevde nästan inte. :) Harrison Ford blev med alla sina filmhjältar en inte så hemlig kärlek, även om åren nu börjar ta ut sin rätt för både min kärlek och Mr Ford. ;)
Finurligt nog är just vår tvål "frusen" precis på Norahs födelsedag ifjol. :)

Och så här till hösten och så småningom Halloween, tyckte jag det passade bra att börja njuta av den. :)
 Min son, min lilla prinskorv, har sedan unga år ibland fyrat av litet sneda leenden som alltid får mig att tänka på Harrison. Litet lustigt bara det. ;)

3 kommentarer:

en annan sa...

Jag körde hårt med min GODA GODA GODA goda! tvål sen vi kom tillbaka från julfirandet förra året och den räcker än. Om det nu inte var så att jag glömde den hos dig och sen faktiskt inte började använda den förrän senare så jag kan intyga att de inte bara luktar underbart, de räcker riktigt riktigt länge också... :-D

Morskan sa...

:) Najs! Vi har haft en glow-in-the-dark-dino på tvättstället, som doftar så himla fräscht, men den pensionerades till duschen nu när Han Solo kom fram. :)

Birger sa...

Där får man höra, oanande gick man omkring...