torsdag 6 oktober 2011

Båtuppdrag.

Det är utlovat riktigt ruggigt väder närmaste halva dygnet åtminstone. SMHI har utfärdat en klass 2-varning för Bottenviken med vindstyrkor uppåt 24 sekundmeter inatt och vattenstånd omkring 120 cm över normalvattenstånd imorgonbitti, inkluderande ovanligt stora vågor.

Vi har farmor på besök och G och jag hade bestämt att vi skulle åka ned och titta till hamnen och båten. Så ringde kusin T och ville ha hjälp med att dra upp båten. Passade ju perfekt och jag hade förstås kamran med. :)
 UFO? ;)
 Det gick hur fint som helst att dra upp Afrodite.
Vinden friskade i medan vi var i hamnen.

Vår båt ligger kvar i plurret och vi tror och hoppas att den kommer att klara sig. Tanken var att vi skulle åka ut till ön imorgon och dra upp båten, men under rådande förutsättningar har vi ställt in det. Imorgon förmiddag landar farbror J och faster N och de hade också tänkt sig ut på ön för att göra vinter i sitt hus.

Nu får de vackert nanna hos oss. :) De får sova i barnens sängar och barnen med oss. Det blir värsta fredagsmyset med ovanligt trevligt sällskap och så hoppas vi att kanske kunna ta oss ut till ön på lördag istället.

1 kommentar:

Birger sa...

Klass-2 varningen verkar ju ha kommit av sig, som tur är.... om det inte kommer senare idag