tisdag 23 juli 2013

Tung.

Känner mig trött och utmattad som efter en lång stund av innerligt skrattande. Ni vet, så där som när man trygg kunnat slappna av och ge sig hän, alla varit på sitt bästa skratthumör och ett samtal eller något på teve lockat fram de där innerliga, förlösande skratten.
Nu är det inte det vi gjort ikväll. Eller - vi har skrattat! Men framför allt har vi, en skara människor i Luleå och massor av människor runt hela klotet, låtit våra hjärtan och själar fyllas av glädjen som kommer av att dels exponeras för en otrolig musiker och alldeles sannolikt fantastisk människa och dels få ta del av några av den artistens fans alldeles egna berättelser.
Vi har ikväll sett "Springsteen & I", en film om Bruce Springsteen, gjord av hans fans och friserad av Ridley Scott.
Jättekul att se dokumentär på bio! Ämnet och anslaget klockrent och redan några få minuter in i filmen stod tårarna i mina ögon, av rörelse av det jag fick dela. Filmen har gått idag och endast idag över hela klotet! :)

Innan filmäventyret åt vi gott på färjan i Norra hamn. Vädret var jättefint och hade varit perfekt om det varit bara några grader varmare. En superfin kväll! 
Vi <3 Springsteen.
Den största av alla de där runda lamporna är faktiskt fullmånen. :)

2 kommentarer:

Birger sa...

God mad och fin underhållning i trevligt sällskap, mer kan man ju inte begära av en kväll på stan, ha det bra
kram

Birger sa...

Vad var det röda i glaset, ser gott ut