fredag 24 oktober 2014

Hujja. Burr. Usch.

Hade tänkt gå på jobbet, sista dagen i veckan. Hostar dock lika frekvent som tidigare och är trött till tusen. Allt som allt var det redan ganska ordnat på arbetet för att jag inte skulle dyka upp och den kollegiala träffen i eftermiddag kändes för krävande. Uppskattar verkligen våra träffar, men idag skulle vi in till stan och äta tillsammans innan vi skulle till ungdomsmottagningen på studiebesök. Supertrevligt och intressant upplägg, som alltid, men för jobbigt idag.
Istället skall jag packa Norahs lilla övernattningsväska, då hon flyr fältet (hoppar över Rubens barnkalas imorgon) och skall sova hos Tuva ikväll efter ridningen.

Jag erkänner - nu lyssnar jag på julmusiken igen! Två favoritband har släppt varsin julskiva och de rullar friskt på Spotify sedan igår. Båda är a cappella-band - ultrafavoriten "Home Free" och så "Pentatonix". Sweet!

3 kommentarer:

Birger Johansson sa...

Ruben är ju fantastisk, han satt lugnt och fint med spelet i händerna när jag var dit med brödleveransen
cool kille
Kram till dig och Ruben

Morskan sa...

Han var litet orolig när vi skulle till att åka, men sken upp när han själv kom på att du kanske skulle titta förbi!

Tack för brödet och vi kommer och äter palt imorgon!

teapot sa...

Ah, han var hemma ensam alltså. Stora killen! :-)

Vi har leasat ut respektive broder när det varit dags för kalas för den ene eller den andre. Det är jätteskönt för alla inblandade att kunna fokusera på det barnet som har kalas/fyller år! :-)


Ellinor, hon får lov att hänga med ett tag till - hon är än så länge lite mer svår-utleasad. :-) Hon är inte heller speciellt störande när det är kalas.