tisdag 18 november 2014

Ensamma mamman.

Jag gör så gott jag kan. Piffade en torftig middag med litet gurkkreativitet. Ruben piffade själva den torftiga middagen genom att forma den till - hmm... vad var det nu igen? Pool? Lava? Måste fråga imorgon. :-)

Jag har bara surfat ikväll, efter jag röjt undan och förberett morgondagens tvättmaskin. Jag har surfat på fiberoptiska tomtebyar. Jag har surfat på mjukisar - en stor Olaf (från "Frost") kostar 600 pix i Sverige. På Amazon kostar den knappt 22 dollar. Gaahh... Vi sparar ju nästan in frakten på att köpa en Olaf från USA. Plus allt annat kult och superbilligt vi kunde skicka efter därifrån.

G landar snart på helt fel plats. Igen i Korea, för en och en halv vecka. Jag mådde inte alls bra igår. Greps av en stress och oro som jag filosoferade var PMS som liksom sladdat fel i kroppen. Jag hade en orolig känsla i kroppen hela dagen och hade svårt att tänka rakt. Jag fattade att jag skulle landa så småningom och nu är ju allt bra. Bortsett från att G inte är här.

Barnen sover i vår säng. Jag skall skyndsamt krypa ned där jag med. Och ljusstaken här ovan har jag fallit som en sten för. Den finns på Celllbes och det är bara att raska sig på om man skall få tag i den. De senaste grejorna jag fastnat för på stället, har varit helt slut nästa gång jag funderat på dem.

---> Update: 2014-11-18 kl.06:51 Det var en brasa Ruben hade format i sin tallrik. Och så glömde jag ju att skriva att det var två veckor kvar till första december igår.

6 kommentarer:

Birger Johansson sa...

vacker ljusstake, stilren på nåt vis, får jag gissa, Rubens brasa - var det den med köttbullsbotten? Hur går det för Norah, hur såg hennes tallrik ut?
Krama dom och krama dig själv, du är ju inte helt ensammen

Morskan sa...

Norah gjorde ingen sak av sin tallrik. För det mesta griper hon sig resolut an ätandet helt enkelt. Så var det igår.

Idag pusslade hon ihop alla korvskivor som jag skurit i kvartar, till hela korvskivor. Och så hade hon mage att klaga på att jag gett henne 15 kvartar när hon behövde 16 (för att få till kompletta korvskivor)! :-D

Och nädå, jag är verkligen inte ensam. Inte på långa vägar. <3

teapot sa...

:-D Ha ha HÄRREGUUUD hur kunde du ge henne bara FEMTON?! :-D

<3

teapot sa...

Ja och milde tid vilken fin ljusstake! :-)

Birger Johansson sa...

Du får smyga till henne en kvarts skiva när hon inte tittar :)

Morskan sa...

:-D Om jag bara hade tid/energi att räkna maten jag lägger dit. fast vanligtvis tar de sig ju mat själva och då kan de inte klaga.

Ja, den ljusstaken kunde jag bara inte motstå. Vi behövde en ny julbelysning till sovrummet... eller... ööhh... mja, vi har ju alltid haft en mörkröd "tiffany"-stjärna från Indiska som passat bra i vårt bruna rum. Tror Ruben får ha den, liksom lavaröd. Han skall få ha våra julgardiner också, dödssnygga är de.

G och jag får nytt!