tisdag 15 december 2015

Film!

Jag har sagt det förr, men säger det igen - så otroligt glad jag är ändå att vi fick barnen när vi fick dem. Det är ju omöjligt att säga om G och jag skulle ha sett så mycket animerad film om vi inte hade haft barn - vi hade säkert sett någon.

Men nu, med barnen som svepskäl, får vi ju se hur mycket som helst! Jag kanske borde skriva jag istället för vi, men G hänger ju i soffan lika mycket som resten av oss när det drar igång animerat. Vi har helt klart börjat se massor med icke-animerade filmer med barnen, vilket också är kul - vi får ju orsak att se om filmer från förr. Så på sistone har vi till exempel sett alla tre "Tillbaka till framtiden"-filmerna med barnen. Väldigt roligt faktiskt! Vi har också provat ett par av Indiana Jones-filmerna. Jag tycker det är kul nu när barnen börjar lägga märke till skådespelarna, känner igen att "-men det är ju han som spelade...".

Här ovan är i alla fall en julhälsning från en del av karaktärerna i en ny film som vi ser fram emot. Vi som haft en del husdjur genom åren, frustar av skratt eller åtminstone småfnissar. :-D Kolla gärna trailern på filmen här.

Det finns en till trailer som nog är bland det roligaste jag sett (finns visserligen mycket som är väldigt roligt). Den är helt fantastisk! Studera djurens ögonrörelser, minspel och kroppsspråk. Ren njutning och det är animerat igen!

1 kommentar:

Birger sa...

Fantastiska filmer, man tror inte det är sant, mycket underhållning i rummet hos er
kram