fredag 11 december 2015

Premiär.

Barberaren, under Halloween.
Igår hade jag bokat tid åt G för att gå till barberaren. Jag gav honom presenten redan till födelsedagen i somras, men tanken var då att han skulle få det gjort i Stockholm. Nu verkar det ju som att vi aldrig tar oss dit och så har jag blivit varse att vi har en riktig, klassiskt skolad barberare i Luleå minsann.

Enligt G var det en trevlig upplevelse och trist nog har jag ingen efterbild. För litet ljus och för mycket tröttma ledde till att det blev så. Skall absolut försöka få en bild av resultatet!

I trimning/formning av skägg ingår varma och kalla dukar och litet annat lull-lull (G sprinklar ju inte direkt detaljerna omkring sig) och som sista kund för dagen så får man minsann en whisky också. Som tur var var jag ju med, så det gick ju bra för G att ta sig en.

Imorse berättade G att när rakningen var klar, så lade barberaren en hand på G's bröst och en på hans panna och stod tyst så en liten stund. Spännande! Var det en liten tacksägelse till barberarnas skyddshelgon eller? :-) Norah frågade G vad barberaren hade sagt efter det och då svarade G: "-Skål!". :-D

1 kommentar:

Birger sa...

Du har rätt, dåligt ljus, men jag får väl se idag, det viktiga är ju att han blev nöjd själv