måndag 14 december 2015

Idag är det ju.

Idag fyller vår älskade flicka år! Vi plockade fram det här fotot på Norah som nyfödd igår G och jag och pratade en stund med Norah om hur fantastisk hon är. <3

Det här fotot här ovan, tog jag imorse. Norah kommenterade hur trött hon såg ut, vilket är helt korrekt. Hon var vaken till nästan tio igårkväll, pratsam och glad och så steg vi upp 20 minuter tidigare än vanligt idag, eftersom Norah skulle vara tidigare på skolan. Fyrorna och femmorna har en innebandyturnering hela förmiddagen idag. Norahs klass skulle spela minst fyra matcher, minst två tjejer på planen i varje byte (i Norahs klass är de bara sex flickor!).

Jag föreställer mig att vi har en slak Norah ikväll. På bilden har hon en födelsedagströja på sig, en som hon önskat sig.

Mamma kommer till oss idag, pappa kommer också. Jag åker på min ridning, pappa följer Ruben på judon. Efter det hoppas jag att vi hinner fika litet innan Norah skall i säng.

G har installerat sig i Munchen och jobbar väl för fullt. Jag skall också strax till jobbet och äntligen är det vinter - tolv minus nu. Som kallast inatt var det -15,7 grader.
Det går som allra bäst för Axi (egentligen bara då) att ligga bredvid en katt när hon är trött. :-D

2 kommentarer:

Birger sa...

Hon ser ju himla bra ut Norah, påsarna under ögonen går ju bort med sömn.... Så duktig hon är som kör idrott hela förmiddagen, ligger dom före med studerandet kanske, Kram Norah
Axi och katten ser ju lagom trötta ut :)

teapot sa...

Älskade Norah! <3 <3 <3 <3