söndag 13 december 2015

Norahs födelsedag.

Ja, den är ju inte idag, men G's resa har gjort att vi valde att överraska Norah med att fira henne idag. G åker redan imorgon och inte var det till Frankfurt som jag skrev, utan till Munchen. Norah rider ju också imorgon, så det skulle ha blivit så rumphugget att fira henne då.
Så, sagt och gjort. G och jag tassade upp och gjorde i ordning en liten frukost på sängen, väckte Ruben och tog Axi i hampan och knallade ned. Under skönsång tågade vi så in till vår flicka, som sov så gott och blev klart tagen på sängen, om man säger. Hon fick öppna presenten från Ruben, en glasskål på fot och med lock som hon önskat sig och till den en påse med polkagrisar.
En frukost i soffan och en film som bragte hela familjen i tårar på slutet (sant!) senare, var det så dags att öppna resten av paketen. Norah blev riktigt glad över alla presenterna!
Efter presentöppningen hann vi bara äta lunch, så drog vi till stallet där det var Luciatåg och hopptävlingar. Det var ett antal barn och tre, fyra hästar i tåget och de sjöng, tände ljus och läste verser, men vi såg tyvärr inte mycket av dem. :-D Det blev litet för dunkelt i ett helt nedsläckt ridhus.
Det är ju så koolt att kunna ta med Axi in någonstans, så det passade vi på att göra. Hon är otroligt tystlåten, så jag kände mig hyfsat trygg med att hon skulle sköta sig på läktaren. Det gick jättebra och så tog vi oss en vända i stallet också. Axi och Nogger fick hälsa litet närmare på varandra! <3
Axi har sovit väldigt gott sedan vi var i stallet.
Axi tittade intresserat på hoppningen som pågick, medan vi satt och fikade. :-)
Efter stallet for vi till Storheden och löste ut nytt porslin som jag beställt. En vända förbi Godishuset och sedan till stan för att hämta Norahs önskemat för dagen - sushi. Godiset och en till film blev det ikväll. Barnen sover gott nu, efter "den bästa dagen" enligt Norah. G har lagat lampsladdarna i gästrummet, som Axi uppenbarligen tuggat sönder för en tid sedan.

Nu borde vi väl gå och sova, men vi får väl se hur det blir med det. :-)

1 kommentar:

Birger sa...

Det var ju ett firande som hette duga, frukost och paket på sängen och mer efteråt. Stallbilderna är ju himla bra, först så tittar bägge två bort, åtsidan från varann medan på nästa bilf så luktar dom ihop, himla fint
Intresserad Axi ser ut när hon står och tittar på hoppningen gm fönstret.
Marley och jag, det förstår jag var en bra film, jag har boken någonstans och den var ju jättebra
Kramar