söndag 7 augusti 2016

High Line, Grey Dog's och Flatiron.

Vi tänkte att den här kör man inte fast med på väg till ön.
Perverst skönt med regnet denna den varmaste dagen (omkrng 30 grader) och tack för lånet syrran!!

Fikapaus undan regnskuren.
Fin promenad längs det nedlagda gamla järnvägsspåret. Lättpromenerad oas på västra Manhattan.

En figur läskigt lik en levande människa. Jag såg den på håll och väste åt Ruben att det var en lättklädd man längre fram. Tänkte att det var en gatukonstnär. När jag till slut såg den från sidan, insåg jag att det inte fanns några andningsrörelser där. Ruben hade rätt - han hävdade hela tiden att det var en "docka". Eww!
Hudsonfloden.

Lördagsgodis, yay! Mindre kul att det svenska godiset kostade ungefär fem gånger mer än hemma. Men men - lördag på Manhattan - vad göra... ;-)
Middag på Grey Dog's, ett ställe där G och jag (och syrran och S en gång) ätit frukost ett par, tre gånger. Det finns flera Grey Dog och det här var inte det vi frukosterat på. Låt oss säga att en del saker är bättre att inte upprepa med barnen. Och så är det mysigare att äta frukost där, än middag.

2 kommentarer:

Birger sa...

Vilken upplevelse för Norah och Ruben, kom vi överens om för en stund sedan när jag var uppe och fikade hos Britt Och Curt, och för er, att få vara på plats när dom upplever det, som sista bilden när Norah står och balanserar Flat Iron, skickligt

Morskan sa...

Idén var hennes! Vi kör hårt med barnen och det går bra nästan jämt. Med lagom mängd pepp, hot och lockbeten, så tar vi oss genom långa dagar med många tusen trampade steg. Vilka hjältar! <3