måndag 6 juli 2009

Bara en syster.

Bara en syster kan utan direkt föregående rådgivning välja ut en klänning till systern som muttrat om att hon inte hittat någon, denna klänningarnas sommar...
Som den syster som ser upp till och respekterar sin lillasyster, köpte jag förstås klänningen bums. Den är i ekologisk bomull och finns på rea på Lindex!

För jättemånga år sedan, innan syrran flyttade till Australien, gav hon mig en magnet där det står: "Sisters by chance, friends by choice". Jag vet inte hur mycket den betydde för henne då hon köpte den, men den har alltid betytt mycket för mig.

*puss* på dig syrran och lycka till i den stora händelsen som igen skall ske endera dagen i ditt och S's liv - ni får er andre son och våra familjer begåvas med den allra nyaste medlemmen. :O)
Syrran - jag tycker mamma och pappa skall få se hur fin du är! Hoppas det är ok?!

Tack för den här tiden, tack för att vi ändå kunnat leva ihop så här tätt!

Jag älskar dig!

1 kommentar:

en annan sa...

Men åh... Det har varit helt fantastiskt att ha er här!! Vi kommer att sakna er jättemycket, det kommer att bli otroligt tomt utan er!

Och HERREGUD så jag ser ut!! :-O Celluliter galore... X-) Men men, förhoppningsvis har det hela bättrat på sig om ett halvår eller så.

Jag är faktiskt lite besviken på bulan som inte hade förstånd att ploppa ut medan ni var här, det hade varit så jäkla koolt! :-)
*kramar*
*sakna*