onsdag 29 juli 2009

Walking With Dinosaurs

Står och surfar; en liten stund för mig själv, som jag bestämt skall få gå till mig själv och inte till barnen (de sover ändå) eller hemmet (det står kvar fast jag inte gör allt jag borde göra). Kom äntligen ihåg att kolla den här sajten som jag såg reklam för i tunnelbanan i Stockholm och nu även skymtat på tv.

Hur kul vore det inte?! :O) Funderar bara på om barnen skulle bli för rädda? Vi var och "tittade på" dinosaurier igår, på Pite Havsbad. Båda barnen kved litet och ville gå ut då vi just kommit in. G och jag framhärdade och plågade våra barn genom en liten tur som för oss vuxna var extremt ljummen, men såklart med rätt koola ljud och dunkla miljöer blir ganska suggestivt för ett litet barn.

Då vi kom ut i det fria, fanns en park med större plastdinosaurier, som barnen gillade. Vid det laget hade tyvärr solen gått i moln, så vi började känna oss litet kalla. Det blev lagom att avrunda och jaga efter gudfamiljen som redan styrt hemåt Älvsbyn. Hos dem fick vi mat och ägnade sporadiska ögonblick åt att planera vår kommande vecka på Brändöskär.

2 kommentarer:

en annan sa...

Ha ha! Ögat rör sig när man hovrar med muspekaren över/kring det! :-D

Morskan sa...

Ja! :O)