onsdag 26 juni 2013

Ledig.

Skippade blodpuddingen som blev denna dags supersnabba middag då G kom hem ungefär samtidigt som han behövde åka till hamnen för att fortsätta att snickra på vårt blivande garage där.
24 garage, in the making.
Barnen spelar stillsamt på sina DS i sitt rum och en viss ro vilar över kaoset här hemma. Jag hängde nyss tvätt ute, men nu är jag riktigt hungrig. Så jag skall ta mig te och smarriga mackor till middag. Pappa lämnade vänligt nog ett gott bröd från Bensbyns bageri och G hade köpt leverpastej, så så får det bli. Det går bra att göra så ibland, när man är vuxen och får bestämma själv.

Apropå föregående inlägg, så såg jag just en blänkare om en ny HBO-serie som kommer nästa år. Två mycket kända skådisar i huvudrollerna, som båda gjort jättebra och jättedåliga prestationer genom sina karriärer. Jag råkar gilla dem båda, en mer än den andra, så när någon kanal hakar på så kommer jag nog att titta. Delar en liten "teaser" här:
Igårkväll slog jag till och såg det allra sista avsnittet av ytterligare en HBO-serie. Det var "Big Love" som jag troget följt och varit rätt seriöst förtjust i. Syrran hamnade i nöd då hon överdoserade serien tidigare, men jag har klarat mig då jag sällan maratontittat, utan oftast bara hängt med på ett avsnitt per vecka.

Men nu då, med tekoppen och mackorna - skall jag läsa bok eller skall jag surfa? Äh, det går inte att surfa och äta mackor - jag tar boken. Attans vad det känns skönt!

3 kommentarer:

Birger sa...

Det är ju lite pensionärsvarning där, man kan bli lite stressad av att inte kunna bestämma sig för en handlingsplan, tur att bokhyllan finns
kram barnet, vila upp dig du :)

en annan sa...

SEMESTERRRRR! :-) Härligt syrran, nu har du börjat hitta tempot! :-)

Morskan sa...

:) Har just ätit stillsam frukost ihop med boken jag läser sedan flera år tillbaka. Sorgligt men sant, att jag läser den sedan flera år.

Skall jag försöka läsa ut den i sommar kanske? Det är "True Compass", Edward Kennedys självbiografi. På engelska och ren njutning att läsa. :)