lördag 8 juni 2013

På havsbadet.

Svärföräldrarna bjuder oss på en helg på havsbadet. Orsaken? De firar 50-årig bröllopsdag! Som mamma säger - de borde få medalj!
Så jag ligger här på mage i en bäddsoffa på hotellet och skriver. G snusar intill mig och på andra sidan en sorglig ursäkt för en vägg, ligger barnen i varsin riktig säng. Litet tur är det allt att jag fortfarande är vaken, för Ruben välte just ut ett litet vattenglas han hade på sängbordet. Ingen annan (än jag) märkte det. x)
Två gånger idag har vi ätit smörgåstårta och lika många gånger har vi ätit vanlig tårta. Till middag ikväll blev det sedvanlig fredagsmysmat - tacos på Skeppet, havsbadets lekland. Otroligt perfekt då barnen lyckliga sprang iväg och lekte så fort de ätit. Vi vuxna flyttade oss en liten bit till de stora panoramafönstren som bjöd på vacker havsutsikt över Norrbottens Riviera. :)

Innan vi lämnade leklandet, hade vi spelat en runda Äventyrs(mini)golf. En runda förresten - alla spelade minst två och Norah spelade säkert tio rundor. På slutet spelade hon kors och tvärs och då var det lämpligt att hänga upp golfklubborna igen.
Vi körde via Älvsbyn till havsbadet och firade Frans som tagit studenten!

Innan vi lämnade hemmet hade vi förstås firat barnens skolavslutning i Örnäskyrkan tillsammans med ofattbara mängder barn och deras imponerande antal anhöriga. :)
Ikväll på rummet, medan G avnjöt en kall med sin broder i hotellobbyn, fick barnen varsin sådan pysseltidning och när de kollat litet på den, knäppte vi igång en film på tabben. En liten Pringles var åt de mycket nöjt till. Efter detta somnade de nästan lika snabbt som man knäpper med fingrarna - lights out liksom (ha! det blir ju "lol"!).

Imorgon rullar oändliga möjligheter upp sig! Det lär ska badas, en barnshow finns det, kupolbio finns det, paltlunch skall ätas och till kvällen blir det show med sång och bensprattel, lämpligt nog kallad "The Wedding". :)
Published with Blogger-droid v2.0.10

4 kommentarer:

en annan sa...

Men vilken dag!!! Så mycket på en och samma dag! :-D

Njut, och kramas!
Kram!

Mamma sa...

Jag säger detsamma :-))

Mamma sa...

Jag säger detsamma :-))

Birger sa...

det var mycket på kort tid, komprimerat och trevligt. Och lika mycket idag, njut hela tiden och slappna av
kramar