måndag 3 mars 2008

Inredning.

Igår köpte vi en liten byrå med fyra korgar för vantar, mössor och liknande på EM. Vi har redan flyttat på den en gång, för att testa var vi helst vill ha den. I lördags köpte vi hatthylla, två 3-krokshängare och matchande spegel på Mio. Hatthyllan och ena 3-kroken är uppskruvade på den plats jag vill ha dem. Också bra att prova - G och jag tycker förstås precis tvärt emot varandra angående var hatthyllan skall vara, kontra garderoben som vi också planerat skall vara i farstun.
Halvt på skoj, halvt på allvar, har vi sagt att vi skall fråga de som kommer till oss hur de tycker att inredningen skall placeras. Det är spännande nästan jämt! ;O)

4 kommentarer:

en annan sa...

Schnyggt!

Morskan sa...

Jo! Men var tycker ni då att garderob respektive hatthylla skall befinna sig? De två aktuella positionerna är antingen väggen till vänster när man kommer in genom ytterdörren eller väggen rakt fram.
Det är knivigt - hur man än bär sig åt, så skymmer man något fönster, mer eller mindre, antingen utifrån eller sett inifrån/uppifrån halvtrappan upp.
Du var den första G tyckte vi skulle fråga, så du har hans förtroende - verkligen! ;O)

en annan sa...

:-D Oj oj, då blir det ju plötsligt ännu viktigare att tänka till - vilket ansvar! :-D

Hmm... jag vill minnas att jag tyckte att det skulle kunna funka med garderoben intill dörren, till vänster. Men då får den inte vara "normalstor" eller framför allt normaldjup eftersom den då blockerar en del av öppningen. Men jag tror inte heller att det är HELT fel att ha den till höger om dörren när man kommer in. Även om den då begränsar utsikten ned i källaren. Hmm... jättesvårt. Det är nog en sån där grej man inte kan veta säkert förrän man är på plats, med en garderobslik möbel att flytta runt och testa med... :-)

en annan sa...

Å andra sidan, om man inte har en allt för djup garderob funkar det ju att ha den rakt fram också.

AARGH! Fattar att det är svårt att bestämma! X-)