tisdag 4 mars 2008

Inskolning dag 2.

Båda barnen somnade just och jag tror att jag kan se fram emot en hyfsad stund för mig själv, med att till exempel tömma diskmaskinen och hänga och vika tvätt. Tar nog en paus sedan med en kopp te och Oprah.

Vi har varit "utan" tv i nästan en månad. Vår FireDTV började trassla och först efter omfattande utredningar som bland annat uteslöt antennfel, kom G fram till att det var tunern det var fel på. Det tog länge att få en ny sådan (>3 veckor) och under tiden tittade vi med en vanlig boxermottagare och kastades plötsligt tillbaka till det "gamla" sättet att titta på tv, det vill säga live. Eftersom vi vant oss vid att så gott som aldrig se tv live, har vi sett litet tv dessa veckor. Har förstås inte sett ett avsnitt av Oprah (helt oviktigt) men värre är att jag inte sett ett enda avsnitt av nya säsongen av "Men In Trees" och bara ett fåtal av "E.R" denna säsong. :O[
G installerade om tvdatorn och när tunern kom, skulle allt vara klart. Men icke. Det tog ytterligare några dagar, då det visade sig vara ett kort som faktiskt inte fungerade - det var aldrig tunern det var fel på. Nu fungerar allt och ordningen återställs så sakteliga. :O)

G var med Norah på dagis idag och sin vana trogen levererade han en oerhört kortfattad och detaljlös rapport. Den innehöll i alla fall information om att Norah inte ville gå hem samt att enligt G så är det här med dagis en succé! Imorgon skall Norah vara där 9-13, vilket innebär att hon får prova på både lunch och vila. :O)

1 kommentar:

en annan sa...

Spännande! (med dagis)