torsdag 26 juni 2008

Mamma-lek!

I ett utbrott av kreativ leklust, åskådliggjorde jag idag vår kommande bilsemester. Ja, det blir en i år också! Det är bara vissa frågeställningar som behöver utredas:
  • vem skall köra SAAB:en? För mamman rider och pappan kör hoj (man kan inte ha för många vare sig hästar eller röda hojar!).
  • får Norah och Ruben åka i husvagnen?
  • skall Bästisen med familj välja den blå eller den röda ådin?
Några förklaringar till bilden:
Bakerst syns min familj. Tror inte jag behöver förklara vem som är vem - det syns tydligt. ;O) Till höger i bild syns Bästisens sambo och Bästisen, bakom sönerna Frans och Oskar som flankerar sin kompis Uri. Till vänster i bild syns syrran, Tobias och S som rätt vad det är dyker upp under vår bilsemester. Fast jag tror inte det!

Och i verkligheten drömmer vi alla (äh - några av oss i alla fall ;O)) om palmer. Vart vi skall? Bland stoppen finns Lycksele djurpark, Star Wars-utställningen i Örnsköldsvik samt Umeå och Crocs Concept Store. I Lycksele finns även ett tempererat utomhusbad som hägrar (förutsätter dock att det blir sommar först...*muttra*) samt i Ö-vik ett jättefint äventyrsbad som garanterat får ett besök. :O)

4 kommentarer:

Familjen sa...

Ni kommer säkert att ha jättekul på bilsemestern! Paradisbadet i Ö-vik har vi provat och det gillar kidsen. Lycksele djurpark har vi faktiskt aldrig provat men vi måste ju ha kvar några gobitar efter SeaWorld och Busch Gardens;-D Ha det bäst

Morskan sa...

Jo det blir kul! Vi önskar bara att vi hade luftkonditinering i bilen... Hööhh... Jag ensam har också testat Paradisbadet, så nu är det dags för resten av familjen! Det blir premiär för oss också i Lycksele. Och det närmaste jag varit temaparker är Disney i Paris och några häftiga bad-, djur- och lekparker i Australien! Fortsätt ha det kul och var rädda om er!

teapot sa...

Ha ha :-D Så fint illustrerat! :-D Du misstänker rätt, vi kommer inte upp i sommar. :-( Vi har räknat och räknat och räknat och får inte ihop virkesinköp, husförsäkring och flygresa upp till Luleå. :-( (speciellt inte med priserna som gäller för Jul-Aug). Men jag räknar kallt med att ta en veckas semester i början av September, det bara måste vi ha råd med!

Morskan sa...

:O( Jag misstänkte aldrig att ni INTE ALLS skulle komma upp. Så trist... Men det är klart, inte måste det vara sommar för att ses.
*pussåkram*