måndag 31 augusti 2009

Hur orka med sig själv?

Alltså. Hur skall jag orka med mig själv? Alltid när jag vill något, så vill jag det nu. Det skall helst ha hänt igår. Jag blir ivrig och kan knappt tänka på något annat än det projekt som för tillfället surfat upp till ytan. Jag minns att jag skrattade förvånat för några år sedan, när farbror (min) Lennart sade att "-Är man en (mitt gamla efternamn), så vill man att det skall ha hänt igår." Han menade alltså att detta mitt tunga problem skulle vara ett släktdrag. ;O) Då känns det ju faktiskt litet lättare att bära. :O)
Den här stolen säljs på Svenska Hem. Den kräver ju att provsittas, men vore den inte perfekt till...

Jag vill ha nya fönster. Jag vill ha nytt kök, inklusive allt. Jag vill ha ett arbetsrum. Jag vill ha ett snyggt, funkis gästrum. Jag vill ha en svinsnygg, lättstädad tvättstuga (så mycket tid tillbringar jag där... XO)).
... det här matbordet från IKEA? :O)

Ska jag fortsätta? Plattor på hela infarten, lika de vi har framför bron. Garderob i farstun. Små uppryckningar i barnens rum. Nya golv i kök, vardagsrum, barnens... äh - i alla rum utom toan. Vi slänger in en ny (begagnad, självklart) bil också. Vardagsrummet skall också ha nya väggbeklädnader och jag har äventyrliga planer för öppenspisen. :O)

Kylskåp från Smeg i 50-talsstil. Litet bredare, litet amerikanskt... ;O) :O)

Ni fattar? Inte finns det pengar till allt det här. Men vad värre är - det finns inte tid... *aaarrgh* Jag menar - om vi hade haft de ekonomiska medlen för att klara allt detta, så vore det i bästa fall klart lagom till vi skall sälja huset och flytta ut på ön... XO)

Och hur kommer det sig att jag står här och skriver mitt på blanka eftermiddagen? Norah är förkyld. Det blev hon igår, vilket också sammanföll med sista dagen på hennes antibiotikakur. *suck*

3 kommentarer:

en annan sa...

Galet! Men du har i alla fall listat de främmersta drömmarna/målen/önskningarna...! :-) S har bett mig (på skarpen nästan) att lista "allt jag stressar över", men jag blir stressad bara av tanken... X-) Men det måste nog göras, bara så man får perspektiv på vad det rör sig om! :-)

Morskan sa...

Visst är det stolligt! XO)
Jag kommer att ta hit något städbolag vilken dag som helst. Jag tänker inte må dåligt längre över att leva i den här smutsen som jag inte orkar/hinner hålla undan. :O/

en annan sa...

Ja! Du kommer inte att ångra dig! :-) *kram*