måndag 24 augusti 2009

Varning härmed utfärdad.

Köp ALDRIG Willys eget hushållspapper av "torky"-typ (alltså sådant papper som man drar ut underifrån, ur en hållare). Det är urdåligt. Det är omöjligt att riva av och när man försöker riva av det, remsas det upp, strimlas och skräpar ned och innan man fått sin pappersbit är man halvt galen. I alla fall är jag det. XO) Torkar gör det väl hyfsat, men det är mjukt, tunt och sladdrigt och ohanterligt. Gå förbi med bestämda steg.

I helgen var det surströmming på ön, hembygdsföreningen stod värd. En alltigenom trevlig tillställning, där vädret skötte sig exemplariskt. Det hade försökt klarna upp en bra stund och lagom till vi satte oss, sken solen och värmde gott. :O) Barnen var hemma med farfar och Smilla var med oss. Hon var tvungen att sätta en fjantig 11-månaders schäferhanne på plats och fick ordentlig support av mig... Jag sade till slut argt åt den stackars unghunden, när jag egentligen var jätteirriterad på hans ägare som inte hade vett att ta hand om honom. *morr*

Norah var till doktorn i fredags och hon fick diagnos halsfluss. Tio dagar skall hon äta Kåvepenin. Norah tar medicinen med glans och körteln har redan gått ned ordentligt. Hon är helt pigg och fick gå till förskolan idag. G lämnade oss imorse för Stockholm, som vanligt numera. Och imorgon kommer mor och Harry hem igen. :O)
Efterrätten. Mmm... :O)

4 kommentarer:

en annan sa...

Vilken fantastisk bild på efterrätten där! Vad var det för något?
Skönt att Norah blivit bättre så snabbt! :-)

Morskan sa...

Å, en så enkel klassiker. Hembakt rulltårta ställd på högkant, en klick löst vispad grädde och så en kvist sockrade röda vinbär på toppen.

Sött, lent och syrligt i fin kombo!

*kramar*

en annan sa...

ÅH så gott!

Morskan sa...

:O)