lördag 29 augusti 2009

Hur ska vi göra? ;O)

Det regnar idag. Vi har just ätit vår första "hotellfrukost". Inspirerade av G's kusin och hans familj, som dukar upp hotellfrukost på helgerna, ställdes allting fram på bordet idag. Sådär som vi bara gör när vi har gäster. ;O) :O)G och jag funderar nu på de här två alternativen: badhuset eller film i soffan? Bada? Kolla film?! Bada? Kolla film?! Filmen vi funderar på är "Star Wars". Här är vi inspirerade av Barndomskamraten som ogenerat låtit Tuva kolla på Harry Potter-filmer sedan länge tillbaka ;O). Vi har under sommaren sett de två första Harry Potter-filmerna med barnen, på svenska. Inte helt roligt, men kul ändå med barnen som inte verkar lida men av det!
Vi satt ju med dem och ibland kom det frågor, men nästan inget var obehagligt. I alla fall inte sådant som jag tyckte var obehagligt när jag såg dem. Så dementorer och varulvar bara blinkades bort, men det kraftfulla schackspelet i första filmen, det var litet läskigt. :O)
Norah blev svårt betagen av Vingfåle och grät en skvätt när hon skulle gå och sova och efter en stunds resonerande insåg att det nog inte finns några Vingfålar. Det var samma en annan kväll, Norah grät verkligen bittra tårar när det uppdagades att det nog inte finns några dinosaurier.
Heller.
Så vitt vi vet. :O)

Kännar jag oss rätt, så sitter vi snart i filmsoffan. Vi brukar aldrig slå på tv:n den här tiden på dygnet, så varför inte en dag som denna? :O)

Inga kommentarer: