fredag 25 september 2009

Fatta.

Jag hade litet feber fortfarande imorse. Resignerade och ringde jobbet. Inte alls helt fel att vara hemma dock. Jag börjar ju som sagt att vänja mig. :O)

Jag har på allvar börjat fundera på vad min syster, den bästa i världen, skall få när hon fyller 40. :O) Jag har knappt ett år och åtta månader på mig att komma på det ultimativa. Jag har redan två, tre idéer, som alla är av upplevelsmässig karaktär. *iver* Det är som med Bästisens sambos 50-årspresent - den hade jag klar för mig säkert två, tre år innan han fyllde. XO)
Syrran, på mitt och G's 40-årskalas. :O)

Och jag har redan köpt Bästisens julklapp! Ha! :O) Torbelorbes födelsedagspresent är inhandlad. Till barnen köper jag hela tiden kläder och saker, varav en del läggs på hög till kommande födelsedagar och julklappar. Svärmor och svärfars födelsedagspresenter är klara, liksom pappas. Det är besvärande många som fyller år här på höstkanten. ;O)

Svårare är det med S's födelsedagspresent och mammas och Harrys. Och med Oskars och Frans klappar. Jag är glad och nöjd med att vi för övrigt slutat med julklappar. De som vill får ge till (de små ;O)) barnen tror jag vi har sagt. Men inte längre till oss vuxna. Födelsedagspresenter fortsätter vi med! :O)

2 kommentarer:

en annan sa...

MAJ GODD! BLIR JAG 40 ÅR?!?!! Helt surrealistiskt! :-D

Vilken otrolig koll du har, jag har inte hunnit tänka på födelsedagar ännu. Bleh. Eller, jo, vänta, jag har ett par idéer till S. Du/ni får gärna låna en av dem, skall jag maila?

Morskan sa...

Ja!! Tack! Gärna! :O)