tisdag 15 september 2009

Floyd.

Hörde på radion idag att Keith Floyd avlidit i en hjärtinfarkt. Hade alldeles glömt bort honom. G och jag såg med förtjusning hans matlagningsprogram då det begav sig - känns nu när jag tänker på det som att han måste ha varit en av de första tv-kockarna. Definitivt den då mest underhållande! Läs mer här, på DN.se.

4 kommentarer:

en annan sa...

Oh! :-o Nog för att det måste vara smått otroligt att han överlevt så här länge, men så tråkigt! Han måste ju definitivt vara "the original tv-chef" och föregångaren inom tv-sänd matlagning! Det var inte länge sedan jag satt och njöt av en av hans shower på BBC Lifestyle (fd BBC Food, saknar den kanalen!). På senare tid blev han mycket mer sansad. Tråkigt!

Morskan sa...

:O)

Ja, fast jag aldrig haft kanalen, kan jag sakna den. :O) Har ju sett den hos er och så saknar jag Playhouse Disney också, som både ni, mamma och pappa har. Nåväl, jag brukar låta barnen se hur mycket de vill på den kanalen då vi är hos mormor och morfar. :O)

en annan sa...

Och så menade jag förstås att det var tråkigt att han gått bort! Inte tråkigt att han blev mer sansad på slutet, som det var lätt att tolka min felsyftning på slutet...!

Morskan sa...

Ah! Jag trodde precis det. Att det var tråkigt att han blev mer sansad. :O)