tisdag 22 september 2009

Ny lampa.

Det bidde en "Lovedinner" idag. :O) I ek. Vi kommer inte att hänga upp den förrän det står ett nytt köksbord under! 8O) Så då får vi se hur länge det tar.

Fönsterlamporna jag kollade in heter "Manhattan". Ett företag som heter Globen gör den och lamporna säljs på Elkedjan. De hade endast den stora takpendeln inne, så jag fick ju titta på den.
När jag inhämtade ett okay från G om köpet av "Lovedinner", sade han att jag är inredningsansvarig. Så jag skall klura litet och så kan det hända att det blir till att beställa de där små lamporna. Vi har funderat ganska länge på nya fönsterlampor och hittills har inget dykt upp som känts direkt angeläget. De här är nog koolast hittills och jag gillar dem på fler än ett plan. :O)

För en stund sedan, läste jag svimfärdig en saga för Ruben som skulle sova middag. Jag somnade flera gånger medan jag läste för lillgubben och ändå satt vi upp... XO) Jag bestämde mig för att sova med gossen och fick lov av honom att göra det. :O) Jag messade pappa om hämtning av Norah, stängde av ljudet på telefonen och ställde larmet så att vi inte skulle sova för länge. När jag kom tillbaka till Rubbe, sov han redan. :O)

Inga kommentarer: