onsdag 2 februari 2011

Barnens krypin på ön.

Barnen förfogar sedan kanske två år över en alkov vägg-i-vägg med vårt rum. För ett år sedan köpte vi dit en riktig våningssäng, IKEAS supersmarta Kura som är vändbar upp-och-ned. Vi har vänt den så att Rubens säng nederst, ligger direkt på golvet och därmed ryms sängen med Norah överst under snedtaket. Helt perfekt!
Så fick vi av vännerna i Älvsbyn en låg Billy, som mirakulöst nog också rymdes under snedtaket. Barnen är helförtjusta! Vi skall få ett jättefint hörn till Billyhyllan, så att det blir ytterligare litet förvaring åt dem.
G och jag skall till Happis om en och en halv vecka och då skall jag köpa litet lådor åt barnen att ha sina saker i, liknande som vi har hemma. Mormor och farmor har försett barnen med konst på väggarna. :)

9 kommentarer:

Veronica sa...

Myyyysigt!

Morskan sa...

Ja, eller hur! Det är en början i alla fall och jättekul att de får ett eget rum även på ön. :)

en annan sa...

Jättefint ju! Svårt att tro att det där är den där mörka alkoven bakom ert rum. Eller vänta? Det kanske inte är den?? Är det "gästrummet" i hallen direkt utanför ert sovrum?

Morskan sa...

Just så, syrran. :)

"bästisen" sa...

så galet! Det ska väl ända vara tvärtom?

"bästisen" sa...

förresten - vad ska du göra med alla de andra hylldelarna då (för tro inte att du ska få lämna dem här!)?

Morskan sa...

Bästis; vad är det som skall vara tvärtom?

Och ja, jag funderar som en galning vad vi skall göra med resterande delar. ;) Var det fler delar än en till hylla och ett (eller två?) hörn? Ledsen om jag inte minns, men demensen är nära på total.

"bästisen" sa...

jammäh, konstbidragen förståss! Det är väl ändå barnbarnen som ska hålla mor- å farföräldrarna med konst!!!

Morskan sa...

Å, men tro mig - det produceras konst i försvarliga mängder här på Vitmosse. Fast mycket blir till på skola/förskola. :)

Så litet konst måste de ju få tillbaka. :)