söndag 20 februari 2011

En stor dag.

En stor dag hemma hos oss idag. Norah tappade sin första tand idag. :)

Tanden har varit lös i evigheter känns det som. Sakta har den såklart blivit lösare och lösare, bearbetad av Norah själv. På morgonen då vi just stigit upp kom Norah till mig och såg litet förskräckt ut. "-Mamma, det knakade i tanden och nu gör det ont." Hon hade råkat bryta litet mer än hon tänkt sig förstås. :*

G inspekterade och såg att tanden bara satt i en liten strimla vävnad. Snabbt initierades Special Ops Bringin' Da Tooth Out. Fram med björntråden och visste ni hur svårt det är att knyta runt om en lös liten mjölktand? :DG skötte det väldigt snyggt, ställde upp dottern framför sig och så kom de överens om att räkna till tre och så dra den då. Han ryckte den förstås på två och jag blev nog lika förvånad som Norah. :)
Men vilken stolt och lycklig liten tjej sedan. :* *älskar* Och ja, tandfén hittade henne och bytte tanden mot en guldtia.

5 kommentarer:

Birger sa...

Hon är så himla fin....

Morskan sa...

Jo, lillgumman... Otroligt att hon och Ruben bara dök upp hos oss alla. Och sedan kom Tobias och David. Tänk bara!

*kramar*

mamma sa...

Stora flickan våran,nu får du sjunga min tand är lös du får ge oss bildbevis.

en annan sa...

Fatta, stora tjejen... Tobias pratar åtminstone en gång i veckan om att tappa tänderna - de stora killarna på dagis har nog lösa tänder tror jag. Han måste få studera Norahs glugg! :-)

Morskan sa...

:) På onsdag, till middagen, får han göra det! Norah blev något besviken då jag berättade att ni redan vet att hon tappat en tand, så ni får göra en sedvanligt stor sak av händelsen. ;) :)