onsdag 16 juli 2008

Idioti.

Att veta vad som krävs för att rätta till, att ha alla möjligheter för att rätta till, men sedan inte göra det? Att aldrig göra den där haveriutredningen, utan bara fortsätta i samma spår och sedan förvånas över att inget blir bättre? En så god definition på idioti som någon.

JAG ÄR SÅ TRÖTT. Trött, på riktigt, slut, dödstrött, sur, arg, för att jag är trött och trött på att jag inte förmår ändra på mig. Jag vet att det bara är jag själv som kan ändra på mig. Det handlar bara om min egen vilja och beslutsamhet.

Hur kan jag vara så diaboliskt hopskruvad, att när jag vid middagstid och tidiga kvällstimmarna är så trött i dagsläget, att jag skulle kunna somna där jag står och går och sedan vid 22-tiden riktigt känner hur jag piggnar till, hur en vakenhet sprider sig i både kropp och hjärna och jag blir hur pigg som helst? Och så är jag uppe igen till 02-tiden. Tvättar, manglar, läser, tittar på tv. Helt gaaaaalet...

Jag är inte klar ännu, men nu måste snart något hända. ;O)

3 kommentarer:

en annan sa...

I see trees of greeeeen, red roses tooo, I see them bloom for me and for yooooou... *sjunger*

Jag ser "sjukdomsinsikten" fladdra med kjolarna i utkanten av synfältet. Come'an you can do it! ;-)

Morskan sa...

Ooah haa hahahaaa! Men du har rätt, det är nåt irriterande som flaxar där i utkanten... ;O)
Kommentar från syrran som oväntat blev ensam då en mailserver på G's jobb tydligen packat ihop och han var tvungen att dra dit. Alltså för en stund sedan. Syrran har sett tv-program fladdra för sitt inre öga och nu har hon dukat upp med tekopp och ett fat med banan och keso. Hööhh... XO)
Men imorrn! Då skall jag gå och lägga mig! ;O)

en annan sa...

He he, well, jag skall inte prata. Sitter och spelar WoW och laddar upp bilder på Flickr. Inte mycket sömn här heller... 8-) Men idag sov jag middag tillsammans med Tobias, det var mumma skall jag säga!