fredag 12 november 2010

Äntligen.

Så har då G äntligen anträtt resan hem. Han lämnade Shanghai för den här gången strax före fem i eftermiddags, vår tid. Han landar drygt tolv timmar senare strax efter fem på morgonen i Munchen (hur gör man tyska "y":n?). Där får han vänta onödigt länge, i fyra timmar innan han lättar mot Stockholm. Landar i Luleå gör han lagom till eftermiddagsfikat (imorrn alltså). :O) :O* På min begäran, skickade han en bild på sig själv strax innan avfärd (kl.23:50, Shanghaitid), där han erkände att han var litet trött. :O)När jag hämtade upp barnen i eftermiddags, åkte vi och förlustade oss på Storheden. :O) Elgiganten öppnar en Megastore idag och det var ju ett galet beslut att åka dit! De hade parkeringsvakter som dirigerade trafiken dit, de hade discjockey som spelade glad dunkadunka i ett partytält utanför ingången. När vi klev in steg en man fram och sade ett resolut "-Hej!" och sträckte fram en stor korg full med godis, så barnen fick ta varsin.

Lokalen är ENORM. 8O) Där inne var det rätt lugnt trots allt, antagligen för att det var så himla stort. Barnen är så duktiga och hängde med mig. Vi tittade på än det ena, än det andra - vi kollade en stund på en barnfilm i 3D, vilket båda tyckte var kul! Sedan kollade vi länge på alla barnfilmer som såldes, där de också rullade trailers på barnfilmer. Populärt!

Jag glodde glosögt på så mycket jag bara kunde och norpade åt mig ett par nya KOSS hörlurar till min telefon. Mannen som betalade före mig, hade en Kitchen Aid (bland annat) på kärran och jag hörde att han och kassörskan pratade om bra pris och så vidare, så när det blev min tur frågade jag vad den kostade och priset är riktigt bra; 3333 kr. Det är åtminstone 2000 under något slags ordinarie pris. *sukta*Den uppmärksamma läste att jag skrev "ett par nya..." här ovan. Jag har nämligen ett par alldeles nya sådana lurar (inte lika kool färg), som jag själv har söndrat. :O/ Jag hade dem då och då i en jackficka och två olika gånger när jag böjt mig, knakade eller snarare knäppte det till litet i fickan. Sedan en gång när jag skulle ta på dem, ramlade ena luren lös. Skrutt också. Det är verkligen inte ofta som jag söndrar något, så det kändes rätt snopet när det hände. Nåväl, nu har jag ett par nya och tygklädd sladd bör innebära mindre sladdtrassel tror jag, eftersom den inte "klibbar" likadant som en vanlig sladd. Och så ser ju lurarna grymma ut! :O) Och. Jag skall inte klämma dem i jackfickan.

Vi stannade inte där, å nej. Vi åkte vidare till min och barnens favoritaffär - Toys'R'Us. :O) Helt galet, jag är nästan lyckligare än barnen när vi är där! *rodna* Jag vet inte riktigt varför faktiskt, men det är jättekul att vara där! Bara entrén, där barnen kan välja att klättre upp och åka en rutschkana in, eller så gå genom en "grotta". Och det finns två uppsättningar, en på ömse sidor om ingången, så barnen tar varsin när vi går in. *glad*
Times Square, jag och japp - smått där i bakgrunden - entrén till Toys'R'Us. :O)

Den här gången fick barnen inte följa med in, utan mitt mål med besöket var att hämta deras julkatalog (en avigsida med att ha sagt bort reklam - jag måste hämta leksakskatalogerna själv. ;O) Klart vi skall ha dem!). De kommer först på måndag, fick jag veta av den expedit jag haffat.

Jag bubblade på litet om att vi inte får dem, av ovan nämnd orsak, bla bla bla och den trevliga människan sänkte rösten och sade att hon hade några bakom disk. Jag tackade så mycket, kastade mig ut och sade att jag lovat barnen varsin. Hon menade att hade hon lovat så hade hon och räckte över två stycken till mig. :O) Glad skuttade jag ut till barnen och tände lamporna i biltaket så att de kunde börja läsa. :O)

Vi toppade av detta med drive thru på Max. Efter "Monsters vs Aliens" och popcorn, var barnen mer än redo för sängen. Jag hoppas på sovmorgon imorrn!För mamman blir det nu te, litet choklad och förra veckans Idol (tänk att hela veckan gått utan att jag lyckats exponeras för vem som åkte ut då). Kvällens Idol, från Luleå, sparar jag och ser med G i myssoffan en annan gång. :O)

Inga kommentarer: