söndag 28 november 2010

"Jul! Glitter! Hurra!"

Så skrev jag i dagboken för precis två år sedan, efter att vi varit och sett The Rockettes i Radio City Christmas Spectacular (finns en filmsnutt på den länken), i Radio City Music Hall på Manhattan.
Jag fick precis den överdos av amerikansk julkänsla som jag eftersökt utan att kanske riktigt veta om det. ;) Spektaklet inleddes med en filmad sekvens som vi tittade på med 3D-glasögon, vilket förstås var läckert. Sedan blev det live-show för hela slanten.Ett stort gäng tjejer provar ut för att bli Rockettes och tränar sedan en tid för att slutligen uppträda flera gånger per dag sista tiden fram till jul. Showen var jättetjusig och stundtals interaktiv, tårarna trillade på mig som vanligt av rörelse och jag minns att jag tänkte att herregud, jag vill att mina barn skall få uppleva det här medan de är små nog! Medan de t r o r. :) Det var en historia som berättades, minns inte riktigt handlingen, men tomten var helt klart inblandad. ;)
Ett roligt nummer, där det med litet trixande till slut var hur många tomtar som helst, många, många fler än på bilden. :)

Salongen var jättestor, vi hade fabulösa platser, man satt skönt och vi kunde njuta i fulla drag! Det var värt varenda slant det kostade att gå in. Vi köpte en läcker pumla som åskådliggör Rocketternas paradnummer nedan, där de står i en lång rad tätt ihop och så börjar falla mot varandra som dominobrickor.

2 kommentarer:

en annan sa...

Jamen asså... när skall vi komma iväg?? När är barnen stora nog?? Million dollar questions.

Morskan sa...

Ja du...