tisdag 1 mars 2011

Amor fati.

G gav mig detta halsband på vår bröllopsdag. Han hade missuppfattat litet vad som stod på halsbandet, eller vad det betydde.

Men lydelsen blev bättre än han hade kunnat ana. Jag kämpar hårt med att älska mitt öde. Det är inte alls svårt. :)

Det är svårt bara när G är i Kina. Eller när han är i Stockholm. Han är ju på de där platserna ganska ofta. Vi hade aldrig planerat att ha det så här.

Därför kämpar jag hårt med att älska mitt öde.

6 kommentarer:

en annan sa...

*kram* Älskade storasyster!

S har hoggat telefonen oavbrutet sen halv nio, jag tror det är norskt familjemaraton just ikväll. Ifall du undrar varför det inte går att komma fram. Nu börjar det bli sent dessutom. Skall du jobba imorgon?

Morskan sa...

Å, tänkte just på det - jag har inte försökt ringa. Nä, jag är ledig. :) Men jag tror inte det är så många detaljer vi behöver kolla av va?

Bara någon av er är hemma då vi kommer, så är jag nöjd!!

en annan sa...

Jag har faktiskt panikartade planer på att hämta barnen på dagis och nödköpa lite kuddar och täcken på IKEA innan ni kommer, men planen är att vara hemma till ni landat! :-)

Annars kan jag inte tänka mig att det är så mycket som behöver kollas av. Du får låna allt du behöver, overaller till barnen finns (inte skor!), galonvantar och annat finns också. :-)
Hur vi bäddar ned barnen får vi lista ut när vi ser hur lång Norah har blivit! :-)

Morskan sa...

Har ni blivit kort på extratäcken plötsligt? Och skall inte vi sova så som vi brukar? :)

en annan sa...

Jamenasså, vi har ett dubbeltäcke, ett enkeltäcke. That's it.

Om du och barnen sover ihop i gästrummet är det ju ganska lugnt. Men om vi klämmer ihop ungarna i Tobias rum (vi har någon teori om att de borde kunna rymmas tre-i-rad på tvären i hans säng...) behöver de åtminstone ett täcke till. Och vi har förfärligt tjocka kuddar bara. Och vi behöver ett par sommartäcken till barn och gäster. :-)

Morskan sa...

Vi får nog lov att sova som vi brukar. Dubbel- och enkeltäcket räcker såklart till oss.

Norah har nämligen redan fört på tal att hon vill sova med mig och Captain Careful lär inte våga sova med Tobias. X) Du vet - Norah och Ruben kan ju inte ens ligga tillsammans. :D

Och jag ser faktiskt fram emot att få sova avslappnat med barnen, utan stress och nattspring. Längtar!