onsdag 16 mars 2011

Hagaloppet.

Idag gick båda barnens skidlöp av stapeln. Norah kunde ju dock inte delta i sitt, då hon vackert fått vara hemma idag. Hon åt nästan inget på hela dagen igår som sagt, men är tack-och-lov mycket piggare idag. Hon har faktiskt börjat äta litet igen till och med.
Ruben börjar kännas återställd. Igår åt han alla måltider och han åt själv. Imorse peppade vi honom att tanka upp ordentligt med "bränsle" så att han skulle orka runt.Jag kom sent från jobbet och Ruben hade precis gått i mål då jag fångade honom på första bilden. :) Han var jätteglad och stolt över sin prestation och han hade minsann åkt den "stora" banan. Saften och bullarna var mycket efterlängtade sedan!
Solen, som Rubens avdelning heter, har alltid tur med vädret vid sina tillställningar (ta-i-trä!!). Hagaloppet, Förskolans dag och Grillkväll brukar alltid ske i fint väder. :) Så även idag, en strålande vacker vårvinterdag med en sol som börjat värma igen.

G har varit hemma med Norah på förmiddagen och jag hade turligt nog en kort dag och är hemma nu. Imorgon kanske vi får låna ut Norah till farmor och farfar, så att G och jag båda kan arbeta och Norah får vila en dag till.

1 kommentar:

Birger sa...

Han ser ju då också ut som en sol, rackarungen :)