onsdag 16 maj 2012

Datum.

Idag (egentligen igår) har vi bott tretton år i vårt hus. Ikväll pestade jag syrran med hus i Luleå och då känns det ju alltid frestande med större hus. Men, men - större blir större blir dyrare blir mer att städa... *sucka*

Idag (idag) arbetar G sin allra sista dag åt kineserna. *yay* Efter helgen åker han till Munchen och blir borta hela den veckan (ja, nästan) och likadant veckan därefter, åt sin nya arbetsgivare. *sucka* Men nya uppdragsgivarens huvudkontor är i Luleå och tanken är att de skall få arbeta mycket mera hemma än de gjort de senaste dryga tre åren som de arbetat åt kineserna.

De kommer dessutom bokstavligen att kunna arbeta mer hemma, vilket aldrig var en option med kineserna. Som läget är i våra liv, får G gärna arbeta hemma. För då är han i alla fall hemma.

Igår när jag kom tillbaka till arbetet efter mer är två veckors frånvaro, kändes det som att jag varit borta från jobbet ett halvår. Minst. Idag var jag tillbaka i sadeln igen.

På riktigt också. :) Igår red jag vanlig skolridning i Luleå. Ikväll sysslade jag med Jog Dance i Boden, då jag och Devil i den skönaste, långsammaste trav på volt, gjorde halt, ryggade och satte av i den där sköna traven igen. Allt i en böljande rörelse med flytande övergångar. Solen sken och det mesta var riktigt, riktigt bra...

1 kommentar:

Birger sa...

Ser ju skönt ut, med mera närliv för Göran.... nu när sommaren kommer och allt