söndag 6 maj 2012

Trösta sig.

Prenumererar på Crocs nyhetsbrev och hade blivit varse att de hade ett fint erbjudande den här helgen.

G hade "gubbarna" (styrelsen i hamnföreningen) på möte ikväll och jag satte mig rätt så nöjd i soffan, beväpnad med datorn. På agendan fanns bland annat att fördjupa sig i utbudet på Crocs hemsida.

Jag har fördjupat mig enligt konstens alla regler och det blev ett a n t a l ultrakoola jibbitzar (å, jag vet både barn och vuxna som kommer att fnittra lyckligt över dem!) samt de orangea raringarna här i inlägget.

Jag har inte haft flip flops sedan jag var barn, men jag hoppas att den här modellen kan bli fin med en stor dos sommarkänsla! Jag läste en recension där en kvinna nämnde att hon hade den bland annat för vattenjoggning, vilket osökt ledde tankarna till solheta sten- och grusstränder på Rhodos! B)

Ja, det blev ett par till också. De chokladbruna vintertofflorna var nedsatta med fyrtio procent och slank med, så nu är jag utrustad inför kommande vintrar. Fluffet går att ta lös och tvätta.

G blev klar med mötet och jag blev varse en molande känsla i ryggslutet. Igen. Stegade iväg till badrummet och kollade tempen. Javisst - feber igen. :/ Men? Vaddå? Jag hade litet feber kvällen innan jag gick till doktorn i torsdags också. Messade chefen ikväll och berättade detta och fick till svar att de redan löst måndagen och tisdagen och att jag skulle stanna hemma och krya på mig. Så himla skönt.

Det är jättestressande att tänka på alla planerade besök som måste bokas om, alternativt försöka klaras av av mina kollegor (eftersom en del besök bara inte kan skjutas på framtiden), så det är alltid en tung faktor för min hjärna att hantera då jag måste vara hemma från jobbet.

4 kommentarer:

Birger sa...

blev tvungen att se efter vad "jibbitzar" är...:)

Morskan sa...

:) Kan du fatta - en till sådan där grej som man borde ha "uppfunnit" själv. Det var en amerikansk hemmafru som började dekorera sina och barnens foppatofflor och på den vägen är det. Lyllo henne! Och hys inga tvivel - det är _stor_ skillnad på kvalitén på originaljibbitzarna och på plagiaten när det kommer till hållbarhet. Precis som med själva tofflan. :)

en annan sa...

MOJSIGA crocs! De borde man kunna klampa iväg till soptunnan med även när det är lite blöt/kallt ute? Näää... :-D

Jag har så svårt att gå med crocs inomhus, utom på sommaren då, när man springer in och ut hela tiden och inte hinner tänka på vad man har på fötterna. Vill liksom ha något toffligt.

De där sandalerna ser helt förtjusande ut!

Vet du sådär bara utan vidare vilken storlek du har?
Jag köpte precis ett par ballerina på Skopunkten och fick lov att inse att mina fötter behövde storlek 39! Vaddådådådå??? Har ju haft strax över 37 i strängt taget 25 år nu...

Morskan sa...

Jag har provat så pass många Crocs, att jag vet min storlek. Typ. Och eftersom det är öppen tå, så känner jag mig ännu säkrare, då inget kan snudda framme på tåspetsen.

Jag har ju i hur många år som helst (halva livet säkert) gått i tofflor med sula, så det är liksom grejen för mig. Och kutar ut till postlådan och soptunnan det gör jag ju året om.

Sedan varvar jag gärna sena kvällar efter en dusch, med mera softa tofflor.

Ja du, jag har också fått gå upp en halv till en skostorlek. Märkte det senast jag köpte nya vinter- och gymskor. Jag höll på att prova rätt många par då och fick gå upp på båda.

Jag tänker mig att det är graviditeterna, övervikten och åldern som börjar ta ut sin rätt. :(

Men jag längtar efter sandalerna i alla fall. :)