tisdag 3 september 2013

Längtan.

Kan väl inte kalla det för något annat än längtan, det där vi känner åtminstone barnen och jag. Jag tror inte G lider lika mycket - han är bättre på att leva i nuet. Det vi längtar efter - till - eller saknar - är i alla fall Rhodos. :)

Igårkväll för ett år sedan anlände vi sent på kvällen till Rhodos. Det blåste friskt men ljuvligt varmt. Vid den här tiden kan det hända att vi käkade första lunchen efter första försöket av många på stranden eller i poolen där på Vings anläggning i Kalithea. Vi hade ätit den första frukosten och Ruben hade kvidit om att han ville åka hem för att det var för varmt. :D

Vi hade två underbara veckor där! Klimatet var sagolikt med omkring trettio graders värme dygnet runt, vi varvade pool med hav och hade enligt klokt upplägg ett lagom ambitiöst utflyktsprogram.

Vi unnade oss så himla fina lägenheter, men bäst av allt vara att bo vägg i vägg med syrran och hennes familj! Det är ju så livet skall levas. <3 Att de flesta föräldrarna var med gjorde inte saken sämre. :) Vi måste göra om det här snart!

Samkväm. :)
Äta...
... och bada!Chilla.

Skratta.


Vilsamt på Rhodos. ;)

 


Shopping.
Kultur.


Chilla mera.Vår ena balkong.
Äventyr!

Nedsutten shopping - bäst!
Så _feruktansvärt_ sugen jag var på att ta hem en sådan hjälm. Den skulle ha stått snyggt på vårt vardagsrumsgolv. Men de var litet för dyra.
Sista kvällen sorterade syrran och jag våra och barnens strandfynd. Den här installationen lämnade vi till personalen att ta reda på. :)

2 kommentarer:

Birger sa...

Himla tur att det finns kameror med stora minnen, det riktigt känns hur varmt det är på bilderna, sol och varmt medelhav
kram

en annan sa...

Men ÅH...!
Vilka otroliga bilder...!!!!

*sakna* *längta*