torsdag 31 mars 2016

"Bajslaser".

Herregud vad det pratas bajs här just nu... :-D Fast inget i närheten av mängden prat rörande Minecraft. När de inte spelar Minecraft och pratar oavbrutet eftersom de teamar med varandra och andra på nätet, så pratar de ivrigt om det de varit med om i spelet eller lägger upp strategier och planer för sådant de skall göra när de får spela nästa gång. Inte utan att jag själv börjar bli litet sugen på att spela Minecraft. :-)
G fick sig ett åk också. Norah fick nog rätt många åk.
Nåväl. Vi har inte gjort många knop här idag. G arbetade på förmiddagen. Vädret har varit blött och tråkigt, så pass att inte ens Axi varit sugen på att gå ut. Så småningom när G kommit hem och vi alla ätit lunch, drog vi till Leos Lekland där vi strålade ihop med Norah, Tuva och Barndomskamraten.
Tobias full fart framåt. Tuva på toppen.
Barnen försvann som oljade blixtar efter några korta förhållningsorder och kvarvarande vuxna försjönk i kaffe och prat. Mycket trevligt.
Skumbiten från Lush gjorde vattnet alldeles rosa.
När vi kom hem stod bad och dusch på agendan för barnen. Norah hoppade i duschen i källaren och Tobias kröp lyckligt ned i ett bubbelbad som han önskat sig redan för ett par dagar sedan. Ruben avlöste Norah i duschen. G lagade mat (som vanligt) och jag servade barnen och arbetade med tvätten under tiden (som vanligt).
Det blir m y c k e t skum. Och väldigt hållbart skum blir det också. Tobias badade länge!
När vi ätit fick barnen äntligen (...) spela igen. :-) G och jag avvek ned i bastuvärmen där tankarna fick sakta in och lösa planer lades upp för morgondagen. Så imorrn blir det utflykt till Brändöskär!

3 kommentarer:

Birger sa...

Det såg ju ut som en avslappad och skön eftermiddag, med Minecraft-snack och allt
Blir kul när du sitter och spelar tillsammans med barnen och ingen är kontaktbar :)
ha det bra, vi syns

teapot sa...

Bajslaser! :-D Tossigt.
Jag tycker det är så kul att höra deras engagerade pladder om spel, oftast är det ju fantasier och fantastiska hittepåfakta men ibland är det rent och rakt hard-core planering. Kul med engagemang oavsett!

Tack för mysiga bilder!

Morskan sa...

Engagemanget och interagerandet är jättekul!

Ha ha, jag gillar verkligen bilden på Tobias i Norahs simglasögon, där han blev liksom på något sätt och bara satt sådär medan jag fotade. Tossigt! :-D