fredag 1 april 2016

Inte den bästa filmen.

Men som barnen gillar den! Å herregud... Så - den här scenen satte gårdagens rubrik. Vi började se filmen igårkväll (förlåt syrran och S!!) och har sett den färdigt ikväll. Den är en Netflixproduktion och det är nog westerntemat som gör att jag alls tolererar den.

Vi hoppade över två sekvenser som vi ansåg inte borde landa på Tobias näthinnor och för övrigt hoppas jag att några anspelningar med mer vuxet innehåll fritt svepte förbi ovanför barnens huvuden. Vi har sett filmen en gång med Norah och Ruben tidigare. Scenen i klippet här nedan tittade vi på ett antal gånger efter filmen ikväll och ja, den kan nog mycket väl vara filmens höjdpunkt. x-)

Jag hoppas att Tobias skall sova lika gott inatt som han gjort de andra nätterna. Tänkte imorse att nu har han acklimatiserat sig, då han fortsatte att snusa inne i Rubens rum, med dörren på vid gavel och alla vi andra vakna och på gång med att ställa i ordning frukost. <3

1 kommentar:

Birger sa...

Det var ju då ett sätt, men han vände ju bort uttrycksmediet, om han inte gillar en... vänder han sig ett halvt varv då?