söndag 24 april 2016

Vårfint.

Fast bara väldigt lokalt. Jag har tvättat fönster, medan mamma strykt gardinerna som jag sedan hängt. Teamwork, som vi testat förr mamma och jag. Mamma har gjort så mycket mer ändå - kokat sylt, rastat Axi, dammsugit, vattnat blommor, medan jag oftast servat ungarna i ett eller annat sammanhang. Eller jobbat. Guld värt!
Norah plitade ihop ett gratulationskort till Moas lillebror, som en fin gest (Norah var med som sällskap till Moa, inte som deltagare i kalaset).

Ställde i ordning fika till Ruben och Anupong, för dem att ta då timern ringde (medan mamma och jag förstörde pengar på stan).
SÅ fint golv. Ännu finare när man ser det i sin helhet. Alltså på Börje Olssons.
Idag åkte Norah till Leos med Moa, där Moas lillebror hade kalas. Norah var som en trasa när hon kom hem ("-Mamma, jag måste äta något... min mage känns som en tändsticka!"). Ruben fick ta hit Anupong och de fick börja med att gå på promenad med Axi innan spelhålan öppnade. :-)
Mamma och jag pausade gardinhanteringen och drog in till stan, där mamma hittade precis de tofflor hon tänkt sig till Harry. Vi hittade varsin överdel också och några nya nagellack! Innan vi lämnade stan, fikade vi på helt ombyggda och SÅ mycket finare Börje Olssons i Smedjan. Alltså, jag gillar min stad! Tycker den lyfter sig, nivå för nivå.
Luras litet med vinklar och så. Fönstret går bekvämt fritt förbi lampan. :-D
Radar, ja... han vill ut han. <3
Innan vi åkte hem till barnen, åkte vi till mataffären och fyllde på det mest essentiella. Döm om min förvåning när vi där, på Kvantum, hittade nagellack ur två sprojlans nya kollektioner från två olika märken. Har ännu inte lyckats hitta något ur de kollektionerna "på stan". Tjusigt av Kvantum! Undrar om någon inköpare där är intresserad av snajsiga nagellack? Hmm... har ju hittat en del "nailart"-redskap där också juh och kände mig litet förvånad redan då.
Axi och Radar busade mycket under kvällen, men till slut stannade de av.

2 kommentarer:

Birger sa...

Ser ju ut som om det hunnits med en hel del under helgen då.
Djuren som ligger och vilar ser ju att vara helt slut, Radar ser ju svettig ut eller är det hundsaliv i pälsen :) Katten ser ju nästan större ut än Axi
kram barnet

Morskan sa...

Katternas päls är liksom "skivig". Inget som känns, utan bara syns. Pälsen "delar" sig när kroppen böjs. Och det syntes ovanligt tydligt på just den där bilden. Och det är ju vinkeln som gör att Radar ser större ut än Axi. I verkligheten är de väl ungefär lika stora. Typ. Katterna är högre än Axi, men hon är nog litet längre än de, i alla fall i kroppen. :-)