söndag 17 april 2016

Ovanlig lördag.

Ruben och jag for på ärenden. Och låt oss konstatera att det är praktiskt att ta med sig slalomskorna när man åker iväg för att byta dem...

Så när vi inte behövde byta skor i Boden, vände vi i höjd med sjukhuset och styrde mot Luleå igen. Vi hade en timme kvar till optikerbesöket, så vi drog omkring litet planlöst. Teknikmagasinet, Hemtex och Clas Ohlson fick besök av oss. Ingenting inhandlades.
Jättejättefina nya toan inne i Smedjan. Här ser man ut ur toan.
Här ser man in i den.
Bus medan jag satt på toa. Ja, det händer alltså att jag fotar medan jag sitter på toa.
Första besöket hos optikern. Det tog länge, hon var grundlig och Ruben kämpade på. Hans syn är yttepyttelitet bättre och fortfarande ser han lika bra/dåligt på båda ögonen. Hade han bara haft kvar sina gamla glasögon, så hade han kunnat fortsätta att använda dem enligt optikern. Som syrran sade, så kommer vi givetvis att få tillbaka dem på måndag när Ruben går till skolan, eftersom vi beställt och betalat för de nya redan.
Som vanligt var vi fikasugna samtidigt som alla andra efter vi varit klart hos optikern. Vi ratade fyra fullsatta och pratiga fik innan vi till slut fick plats i lugna och mysiga fiket hos Bensbybagarn.

1 kommentar:

Birger sa...

Ja det är väl troligt, att glasögonen hittar hem.
vilken fin toalett på Smedjan, det är länge sedan jag var dit,ser jag väldigt trevligt
Bensbybagarns fik är lugnt och fridfullt, vad jag kan se dom gånger jag är in, fredagseftermiddag varje vecka
Kram barnet