torsdag 10 maj 2012

In i dimman.

Förut fick jag upp tidigare rubriker som jag skrivit till inlägg i bloggen - rubriker som började likadant eller med samma bokstäver som den nya rubriken jag just höll på att skriva. Det var väldigt bra och förhindrade mer än en gång att jag gav samma eller allt för välliknande rubriker till olika inlägg.

Så byggde Blogger om sitt verktyg och åtminstone för mig så dyker inga gamla rubriker upp längre. Jag reserverar mig för att det kan ha varit en finess i webbläsaren, som i sådana fall försvunnit helt utan min förskyllan. Om någon vet något om fenomenet, får någon gärna tipsa mig. :)

Jag har i alla fall känslan av att jag möjligen har skrivit en sådan rubrik som i det här inlägget tidigare. Men jag vet inte. Vad jag vet är att G ikväll fick vända i luften säkert inte så långt härifrån och sedan landa i Skellefteå. Därifrån sitter han på buss nu och krånglar sig väl hemåt med taxi från busstationen så småningom.

Barnen och jag tog en tur efter skolan och åt middag på Max. Det var genomtrevligt och mycket uppskattat av barnen. När vi närmade oss hemmet, filosoferade jag över precis det här scenariot med barnen. Föga anade jag så rätt jag skulle få.


Men snart är G hemma igen!

1 kommentar:

Birger sa...

Även dimma kan vara vacker, lägger en förlåtande slöja över nejden...