fredag 11 oktober 2013

Leeedig...

Vi hade en vacker morgon med en jättefin soluppgång, men nu är det bara mulet. Men det gör inget, för jag är ledig och det är fredag! :) Det enda som klår lättnaden som sköljer över mig då jag slutar arbetet på fredagarna, är att slippa gå till jobbet överhuvudtaget en fredag. ;)
Båda barnen ville ha vindruvor i sina mellislådor och det här är vad jag oftast får se av de vindruvsklasar vi bär hem. Vindruvor är omåttligt populära, med all rätt. De här var jättegoda och jag smög i mig kanske två, tre stycken innan den här klasen var slut. Jag sade till G igårkväll, att det inte är någon idé att köpa en vindruvslåda, utan lika bra att köpa två på en gång. Då kanske mamman och pappan hinner smaka också.
Jättenöjd med kuddvaret vi köpte på Rhodos. Ett fint och påtagligt minne därifrån.
Jag skulle ha ätit frukost för ett bra tag sedan, men har lyxat mig med surf istället. En tvättmaskin har jag startat, men nu är jag hungrig på riktigt och skall äta. Jag har planer på att ta ett bad, men känner på mig att jag kommer att skippa det till förmån för något annat jag hellre vill göra. Vi får väl se. :)

4 kommentarer:

Birger sa...

Håller med om att druvorna är goda nu, skönt att du gillar ledigheten
kram

Mamma sa...

Jag har köpt fönsterfilm till er så vet du , ha en bra mys fredag , kram

Mamma sa...

Jag har köpt fönsterfilm till er så vet du , ha en bra mys fredag , kram

Morskan sa...

Tack mamma och tack igen! ;)