onsdag 20 november 2013

Bra TV.

Ja, om man gillar musik. Genialisk programidé som tydligen kommer från Holland ursprungligen. Sju artister runt ett bord, en är dagens huvudperson och de andra framför egna tolkningar av den personens låtar. Det sjungs till lunch och middag och däremellan pågår aktiviteter som huvudpersonen fått styra upp.

Det blir riktigt bra och man kommer närmare artisten/människan, vilket alltid är intressant. Sedan gillar vi alla olika mycket artisterna, men det hör till. Vi såg det här programmet för första gången ifjol och nu ligger musiken från programmen som flitigt spelade listor hos oss på Spotify.

I lördags tolkade alla låtar av Titiyo och Bo ifrån Bo Kaspers Orkester hade gjort en översättning tillsammans med en annan textskrivare, där refrängen slog an en sträng - sammanfattande livet väldigt fint:

man tror man vet
man lever lär
man trampar snett
blir den man är

Jättefint.

För övrigt menar jag att Agnes bara ÄR Så. Mycket. Bättre. :)

4 kommentarer:

Birger Johansson sa...

Både riktigt och sant
kram

Mamma sa...

Det programmet är bland det bästa jag vet. Har följt det några år.

teapot sa...

Jag tittar ju inte mycket på TV, som ni ju vet 8-) Men "Så mycket bättre" är en av de få program jag brukar sträck-titta på på Play-kanalen.

Riktigt bra idé och oftast väldigt intressant och bra musik! :-)

teapot sa...

Förresten, Bo Kaspers har ju skrivit oerhört många bra texter, även om den här inte var deras så blir orden ganska ofta helt fantastiska när de sjungs av Bo (och hans Orkester).