lördag 9 november 2013

Julklappstips.

Alltså - att Clas Ohlson skulle vara en sådan julklappsbutik! Vi får väl se när barnens nya rum blir klara, men jag tror vi får anse att det är kört att hinna innan jul. Oavsett detta, går min hjärna på högvarv omkring detaljer i inredningen i deras rum.
KLART att barnen skall ha en lavalampa i sina rum! Norah önskar sig en blå och jag tror en röd skulle sitta som en smäck till Ruben som ä l s k a r lava. :)
Norah älskar mjukisar och vill ha alla hon ser. Så är det bara. <3
Men de här!! Norah önskade sig en väckarklocka i julklapp ifjol och fick en av farmor och farfar. Hon har använt den ganska ofta sedan dess. Precis nu har Ruben plötsligt också velat prova (två mornar). Han som vanligtvis är segare än seg på vardagsmorgnarna, har studsat upp och klätt sig innan G och jag hunnit upp! De här väckarna ser ju jättejätteläckra ut, men är litet dyra. Norah önskade sig sin favorit Yoda och Ruben vet jag inte riktigt om en Stormtrooper eller Darth skulle smälla högst. :)
Ficklampor är evigt populära och de här var så snygga! Turkos till Norah, grön till Ruben. :)

6 kommentarer:

Birger Johansson sa...

Clasolle kan man ju vara länge i, om det inte är ngt speciellt man skall ha, är det fallet så blir det jobbigt, svårhittat än

Birger Johansson sa...

Fantastiskt vilket 'vill-ha' uttryck hon fått i ansiktet, Norah :)

Morskan sa...

Bilderna på lavalamporna och mjukisarna är naturliga, men vid Lego-väckarna hade jag bett henne ställa upp sig och då kom hon fram med den där något underliga posen. :)

Morskan sa...

Clasolle har ju sitt finurliga söksystem, så det är väl bara att gå till en terminal och kolla vart grejen ligger som man söker. Finns ju ingen särskild orsak att gå omkring och leta, det kan ju ta riktigt länge.

Birger Johansson sa...

Dom terminalerna har jag inte sökt ännu, men jag kan föreställa mig att dom är som på BilTema
kram

Göran sa...

Väckare, lavalampor, ficklampor check