lördag 19 juli 2014

Marknadsdag.Vi strosade runt hotellet och barnen lekte en kort stund i en liten men helt okej lekpark de hade där. Vi spanade in poolen, som är tillgänglig för allmänheten och vi måste nog provbada i den de här närmaste dagarna. B)
En liten nedfart till en ministrand intill. Barnen gick ut i älven till knäna och fick litet svalka. Vädret har varit helt ljuvligt - varmare än varmt.
Jättestora, bulliga, vita cumulus har förskönat himlen hela dagen. De gör sig hur bra som helst mot knallblå himmel och varm, varm sol. Till slut gled ett åskväder in, precis då vi for hem. Vi satt ute på mammas altan och njöt i värmen och kollade på det relativt milda åskvädret. Det drog förbi ganska snabbt och sedan blev det sol igen.

2 kommentarer:

Birger Johansson sa...

Vilket oherrans vackert väder ni fick (och vi alla andra också)
Men vad i all sin dar var det för bakelse, ser ju ut att innehålla hur många kalorier som helst
Krama barnen och dig själv, natti

Morskan sa...

Jo, den där näst nedersta bilden visar en halväten munk. När Norah och jag strosade genom marknaden mot Konsum och allt höll på att stänga, så ropades vi fast av en munkmakare.

Det är många år sedan jag slutade frestas att köpa sådana munkar på marknader, men gratis är gott, så när de erbjöd oss munkar som de annars bara skulle få lov att slänga, så tackade jag ja.

Norah skämdes och ville jag skulle ha sagt nej. :D Jag sade att vi var fem, men vi fick omkring 10 stycken. De var godare än vi alla hade förväntat oss! Men Norah åt ingen - hon ville inte ha choklad på dem. Hon tryckte fyra Ballerinakex istället. :)