tisdag 1 juli 2014

Phew...!

Okej. Så har då syrran och S dragit till London för att uppleva Monty Python's återförening. Det blir helt givet ett minne för livet! Ungefär tre timmar har gått sedan G körde dem till flyget och under den tiden har vi försökt sköta oss.
Ellinor fastnade för Rubens kepa och skulle upp i vagnen med den. Sedan sade hon "-gå!", men var helt nöjd med att sitta stilla där ändå. Vi hade planer på en promenad, men det regnar i oregelbundna men rikliga skurar, så vi lade ned det.

Tack-och-lov för rester, lunchen blev ett enkelt kapitel. Elli stoppar lika ivrigt som vilket av de andra barnen som helst (ja, bättre än en del). När hon var nöjd med maten gnuggade hon sig i ögonen. Jag sanerade henne, ploppade i smokken, bar upp henne och lade ned henne i sin säng. Innan maten lurade lilltjejen mig och sade att det var bajs i blöjan, så jag gjorde en utryckning och bytte den extremt bajsfattiga blöjan. Så med fräsch blöja lade sig Elli utan protester och nu har hon sovit mer än de 45 minuter hennes moder stipulerat, så vi borde väl väcka henne om vi skall få henne i säng ikväll. 8]

Men först tog vi oss varsin god kopp kaffe, G och jag. Och en stund vid datorn. :)
De större barnen tryckte vi ned framför tv:n med en film. Vi får väl se om vi kommer oss ut på en liten prommis under resten av eftermiddagen. Men först något till mellis när filmen är slut. :)

1 kommentar:

Birger Johansson sa...

Det verkar ju gå bara fint för er samma här, nån av dom hade kräkts på mattan innanför tvättstugedörren, kulor och en del av ett blad, såg ut som ett grässtrå. tror det kom från den som står på bordet framför gavelfönstret, du har en likadan fast större, såg att dom var intresserade av den häromkvällen. Fina katter, sover och kommer upp för mat, nu har jag köpt Pussi så det bli väl fest ikväll. Radar verkar mer social än Sixten, kommer fram och stryker sig mot benen eller fötterna.
Ha det kul