måndag 14 juli 2014

Smålsön.

På bekvämt avstånd (tror inte ens det tog en kvart dit) ligger Smålsön, som bjuder på jättefint bad. Sluttande sandstrand och en stor hälla som vi klängde omkring på. Fläckvis stenig botten, men det avhjälps lätt med att behålla foppatofflorna på.
Vi hade samkört med G's kusin och hans familj, så vi tog älgskav, de tog förkokt potatis. Köttet, potatisen, salt, peppar, grädde, lök och vitlök på muurikkan och färska grönsaker blev en mer än fullgod måltid.


Lagom till maten var klar, kom farbror J och faster N paddlande. De hade paddlat en timme och en kvart för att komma dit. Vilket najs fyspass!

Det var halvklart men mycket varmt då vi åkte ut. Vartefter klarnade det upp och vi var glada åt att det fläktade litet. Ett par bad blev det för min del - barnen badade fler gånger. Ruben som tyvärr brände sig litet igår, fick lov att ha t-shirt så fort han var på land. Efter varje bad sade han att det var det sista, men det blev hela tiden bara ett bad till. :D Inklusive då vi skulle gå ut till båten för att åka hem.

Vädret ser ut att bli hyfsat även imorgon. Är det bara nog bra, så får det nog lov att bli en baddag till.
Norahs konstverk. Ser ni att det står "SOL" inuti ramen?
Norah, min sol!! Jag har känt henne otroligt nära mig idag. <3

1 kommentar:

Unknown sa...

Älgskavet i murikkan ser ju jättegott ut
Och badvattnet med väder skönt