måndag 14 juli 2014

Värsta värsta.

Jag vaknade nyss av att jag var för varm. Och sällan har jag väl känt mig så lättad. Jag vaknade ur en mardröm, den värsta jag någonsin drömt. När jag vaknade låg jag på sida med min ena hand så hårt knuten att den börjat domna.

Norah var död. Hon hade fallit i en klätterställning. Det var så förryckt. :'( :'( Jag grät i drömmen. Och grät. Kom på att vi inte fått se henne. Kände desperat att jag ville se henne igen. Hann gruva mig för det ögonblicket. Kom på att vi måste begrava henne. Och jag grät.

Ögonblicket efter jag vaknade föll jag i gråt över den hemska drömmen. Så kom Ruben knatande och verkligheten blev verkligare. Lättnaden jag känner över att Norah nu trampar omkring här inne och klär på sig är så s t o r. <3 <3 <3

3 kommentarer:

Mamma sa...

Det var en hemsk mardröm,det är ofta mammorna som drömmer sånt där runt barnen. Jag tror inte papporna drömmer sånt men jag har aldrig hört det uttalas. Men när man drömmer och kommer ihåg det då är man frisk .

Morskan sa...

Tack mamma. <3

Birger Johansson sa...

Med såna drömmar tror jag inte jag skulle våga somna, vilken hemsk dröm, får ju tårar i ögonen bara av din beskrivning, usch och fy
Hoppas du slipper repriser