lördag 19 juli 2014

Oh, yum!

Vi skulle ju köra upp till mamma ikväll. Innan dess hade vi några snabba ärenden att göra. Vi åkte på Storheden - igen - och köpte kattmat och äntligen en större transportbur till våra två fyrbenta killar, så att de slipper trängas så gruvligt när vi skall åka någonstans. Och just nu åker vi ju kors och tvärs hela tiden som det känns.
Fantastisk!
Vi lämnade tillbaka något som vi köpt fel av på Biltema och där hade vi också tänkt slarva ihop en "middag" till barnen för knappt några pengar alls. När vi steg in i butiken mindes Norah att serveringen stängde före själva butiken, vilket alltså drabbat oss en gång tidigare och hon hade rätt. Så då blev det mat på Korvgubben. Priset blev ett helt annat och när vi satt där och tuggade, undrade G varför vi inte hade gått på Max istället. Vi borde ha gjort det.

Nåväl, strunt detsamma. Vi fick litet i magen och det smakade helt okej. I Töre hade vi tänkt köpa glass, men när vi kom dit och barnen fick välja, så ville de hellre ha chips till fredagsmys. Så fick det bli, men G och jag fick oss chokladbiten som syns här ovan. Och den var grymt god! Den gröna färgen är förtrollande och smaken var jättefräsch!

1 kommentar:

Unknown sa...

Säregen mat, huvudsaken är ju att fylla magen, kram