tisdag 22 juli 2014

Varmt.

Mamma är piggare idag. Så pigg man nu kan vara i den värmen som omfamnar oss nu. Herregud. Direkt efter sen frukost körde jag ut barnen i poolerna, vilket var välgörande. Mamma och jag höll på att smälta under tiden.

Så blev det dags för paus. På med solskydd och kläder och så en stunds vila inomhus, för nu är det "svalare" inne än ute. Det blev dags för lunch och i samma veva gled ett litet åskväder in över oss. Det kom aldrig riktigt nära, men det blåste friskt en stund och så kom en ordentlig regnskur.
Temperaturen sjönk några grader, men nu är solen framme igen och det är 28 grader i skuggan. Vi har packat våra badkläder och nu åker vi strax till badet inne i Bränna, vid hotellet.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ser ju ut att vara en kanonvistelse för er däruppe. Nyttigt för barnen, som galningar i vattnet
Katterna ser ju måttligt intresserade ut, måste ju vara skönt med värmen
kram

Morskan sa...

Katterna är intresserade i omgångar. Radar beklagar sig högljutt över att han inte koms ut, medan Sixten som smyger omkring som en gäckande skugga ute på mammas altan där allt är så spännande, är den som smiter ut.

Han smet så envetet under middagen ikväll, att vi var tvungna att stänga in dem bakom nätdörren som mamma har i vardagsrummet.

Men mitt på dagen idag, som de senaste dagarna, så låg katterna som trasor. Det nya var att de testade att ligga och drälla utomhus idag. :)