tisdag 15 april 2008

Before... after!

Före...

Gudars! Blev litet matt när jag insåg vad jag gjort igårkväll.

G fick äntligen sitt hår klippt; det var som vanligt Ulf Elfving -varning. För ovanlighetens skull gjorde vi det medan barnen var vakna. Ruben satt i sin stol och åt glass och Norah trodde vi att vi skulle kunna säga åt att inte springa i allt hår som skulle ramla ned på golvet.

Barnen blev väldigt inspirerade och ville båda två klippa sig de med. Sagt och gjort. Norah först. Ställde in maskinen på fyra centimeter som är det längsta maskinen klipper och så körde vi över hela huvudet. Det blev nog helt ok. Luggen hade jag redan putsat bara kvällen innan och frisyr hade hon ju sedan hon var till frisören i februari.

Ruben klappade sig ivrigt på knoppen och så det var bara att ta sig an honom. Jag studerade tabellen med klipplängderna, såg korthåriga pojkhuvuden för min inre syn och ställde in maskinen på en centimeter. Och började klippa. OMG.

Man vänjer sig nog. 8O] Men han blev söt! :O)

...efter!


2 kommentarer:

en annan sa...

OJ!!! Ha ha ha :-D Vilken skillnad det blev! Rubbe hade ju riktiga goldilocklockar när jag såg honom senast. :-) Koolt, nu ser han ut som Tobias, fast mindre rödhårig och utan kal fläck på bakhuvudet... 8-)

Morskan sa...

Ja! Jag tyckte att Tobias ljusnat en aning på någon av de nya bilderna från hur jag mindes honom i februari.
Och Ruben, ja... Det växer ju ut igen och den runda knoppen är mer lockande att smeka än någonsin! :O)