torsdag 3 april 2008

Seriöst gott.


För andra gången äter vi nu ett Pågen-bröd som heter "Seriöst gott". Det är verkligen gott! En ny favorit, i floden av nya bröd som hela tiden väller fram.
Det har bra fiberhalt, gott om protein och innehåller solrosfrön. Det är bakat på bryggmalt och bakvört och brödet är mörkt, saftigt och luftigt. Det är förstås nyckelhålsmärkt!
Smarrigt till frukost - prova!

4 kommentarer:

en annan sa...

Mums! Jag måste prova! :-) Jag smyger in "märkesbröd" ibland, bland ICAs hembakta som vi köper allra mest av.

Morskan sa...

Å. Vi köper inte så ofta av det där butiksbakade. Har en känsla av att det är för dyrt? Har nog aldrig jämfört egentligen.
Hupp, nu kommer pizzorna! Vuxenmys ikväll!

en annan sa...

Åh. Länge sedan vi vuxenmyste S och jag...

Morskan sa...

Jo, jo... Det började bra med supergoda pizzor från uppiffade Mediterran och faktiskt på en enkel torsdag, öl och cider till. Tända ljus och "The Hoax" (som var jättebra!). Sedan blev vi osams över hur vi egentligen upplever de jobbiga nätterna med svåra sömnstörningar. XO) Det var nog sömnbristen som talade... Det har i alla fall ordnat sig. :O)