För andra gången äter vi nu ett Pågen-bröd som heter "Seriöst gott". Det är verkligen gott! En ny favorit, i floden av nya bröd som hela tiden väller fram.
Det har bra fiberhalt, gott om protein och innehåller solrosfrön. Det är bakat på bryggmalt och bakvört och brödet är mörkt, saftigt och luftigt. Det är förstås nyckelhålsmärkt!
Smarrigt till frukost - prova!
4 kommentarer:
Mums! Jag måste prova! :-) Jag smyger in "märkesbröd" ibland, bland ICAs hembakta som vi köper allra mest av.
Å. Vi köper inte så ofta av det där butiksbakade. Har en känsla av att det är för dyrt? Har nog aldrig jämfört egentligen.
Hupp, nu kommer pizzorna! Vuxenmys ikväll!
Åh. Länge sedan vi vuxenmyste S och jag...
Jo, jo... Det började bra med supergoda pizzor från uppiffade Mediterran och faktiskt på en enkel torsdag, öl och cider till. Tända ljus och "The Hoax" (som var jättebra!). Sedan blev vi osams över hur vi egentligen upplever de jobbiga nätterna med svåra sömnstörningar. XO) Det var nog sömnbristen som talade... Det har i alla fall ordnat sig. :O)
Skicka en kommentar